9. feb 2008 19:54
Ah ežoj no, to pa že ni problem (ne trdnost, ne 3 punce). Ne delaj iz muhe slona ![]()
9. feb 2008 19:54
Ah ežoj no, to pa že ni problem (ne trdnost, ne 3 punce). Ne delaj iz muhe slona ![]()
9. feb 2008 20:13
Ne, Peugeot, ne bova sama ostala. No, vsaj jaz ne
9. feb 2008 20:16
Ja čestitke no.
9. feb 2008 20:22
Hvala.
9. feb 2008 20:38
No, pa da ne bo še kdo kdaj tašče šinfal. Jaz se v tamlade nikol ne vtikam, kar naj se sami zmenjo. lp Vesna
9. feb 2008 21:06
Ja, res je, da niso vse tašče zmaji. pikica82
9. feb 2008 21:57
Peugeot, a te tvoje številčne norme veljajo v obe smeri, ali moraš biti ti zgoraj
9. feb 2008 22:02
Ja Katka, tudi jaz se to sprašujem. Razlika je lahko do 10 let, če je višja ni ok, ker so menda potem že generacijske razlike. ham-njam
9. feb 2008 22:57
Joj, ko začnete komplicirat... Joj...
Sicer pa razlike niti niso pomembne, a ne?
(boste tok cincal, da bom medtem še jez postala spet samska, no...)...
Aja, Reca, čakam, da bo kej s tvojim fantom. Pa nč se bat Rece, po moje bi bila super kulska tašča...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lidka ![]()
10. feb 2008 0:07
Meni je to s številkami, po pravici povedano, čisto mimo...Če klikne, klikne. Če bi še na to študirala in si s tem zapirala vrata, bi bilo pa res kriza. Sem imela že z 8 let mlajšega partnerja in 15 let starejšega, pa leta definitivno niso bila nobena ovira. Odvisno pač od človeka, kako se obnaša, reagira...ahja sanjam. Glede Simone84, Peugeot - pa kaj, če je 8 let razlike, meni se, vsaj kolikor jo poznam po pisanju, zdi prav resno in zrelo dekle, ki ve, kaj hoče. Rece se pa lahko bojiš le zarad krofov, ko jih tko obvlada (vsaj jazKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami