Poizkuševalec

Dajte mi mir. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Mali varaš, imam občutek da jo boš še dolgo iskal!!!!!!! lp Vesna

Mali varaš, lahko obrneš, ti delaš vse to, kar si zgoraj navedel, pa morda pride kaka k tebi. Morda pa le zaradi preračunljivosti, da ne bo zasedala stanovanja...

lidka

Mali varaš, se je tebi strgalo ali kaj?????????????????????? Samski moški pa ne zasedajo stanovanj? kašžeš nestrpnost!

Ker vem, da je tvoje oglašanje "kao hec", te ne jemljem resno, kako pa te jemljejo drugi???????

rimljanka
Kolikor jaz poznam samske ženske, jih večina prebiva v stanovanjih, ki so jih same kupile in zaradi tega pa res ni bila nobena družina prikrajšana. Vendelina jr.
Saj je napisal, da se ne strinja z njim. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Vendelina jr. je napisal/a:
Kolikor jaz poznam samske ženske, jih večina prebiva v stanovanjih, ki so jih same kupile in zaradi tega pa res ni bila nobena družina prikrajšana. Vendelina jr.

Argument, da te kap! 

ežoj
Mali Vraš,kot oseba,ki verjame le v dobro,bom iz tvojega pisanja potegnila pozitivno.Zato,moj zaključek je,da pišeš o tem, kako ne bi smeli biti !!!!!!!! Alka Vujica
rimljanka je napisal/a:

Mali varaš, se je tebi strgalo ali kaj?????????????????????? Samski moški pa ne zasedajo stanovanj? kašžeš nestrpnost!

Ker vem, da je tvoje oglašanje "kao hec", te ne jemljem resno, kako pa te jemljejo drugi???????

[rumenimak] rimljanka
pa saj je napisal, da tako razlaga znan sociolog... on pa da se ne strinja z njim. matilda
No , gleda na pisanje Malega Varaša (prejšnje ), lahko sklepamo,kako je bilo mišljeno. Lepo pa radi se imejmo ursa40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti