Glas ljudstva

A ne piše spodi pod vsako stranjo na kulinariki "copyright @ 1998 - 2006..." A to kej pomen?
Najbrž se s tem lahko opredelimo na "več kot" 11 let, če prav sklepam. Potem pa malo zaokrožiš in si na rimskih časih Ahh, našla sm odgovor v eni rubriki na tej strani. Mal pobrskajte, no. "Naše načelo pri izdelavi je bilo že od začetkov leta xxxx hitra in učinkovita informativna stran." Se priporočam za 10% delež pri nagradi, kdor jo dobi... hehe Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 24. dec 2007 23:32:47
Deset let bo čez teden dni. seherezada
Meni se zdi, da Kulslo obstaja, odkar je Neron zažgal Rim....Mamamia mamamia
Midve že veva, a ne, mamamia, (ti prišepnem: sem jaz tudi tako glasovala!). rimljanka
Rimljanka in mamamia, jaz vama sicer mal verjamem, glasovala pa vseeno nisem tako rrr
Prvi recept je bil objavljen 20.12.1997. Zdaj mi ni nič več jasno !? 10 let ne more biti?! Lp, K.Mici kuharica Mici Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 26. dec 2007 13:30:28 Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 26. dec 2007 13:32:43
Mici se men tud ni, zato sem pa glas ljudstva vprašu. Matjaž
Pa saj je bilo vceraj na portalu pod "ali ste vedeli" ! slepakura

Ja to je blo včeri. Včeri sem bil pa jaz odsoten.

Matjaž

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti