hoj! saj ni res, pa je ! ne znam skuhati žgancev, vedno mi rata polenta. vem, da je štos v mešanju, ampak kakšen je ta štos ?
GOSPAKATJA
hoj! saj ni res, pa je ! ne znam skuhati žgancev, vedno mi rata polenta. vem, da je štos v mešanju, ampak kakšen je ta štos ?
GOSPAKATJA
Tukaj nekaj piše:
Žganci ajdovi, Dolenjska in belokranjska kuhinja str. 103; Zelenjavne jedi str. 40; 555 kuharskih receptov za pripravo domačih jedi str. 150; Kuharstvo str. 346; Kuharske bukve slovenskih gospodinj str. 84
Žganci ajdovi po Koroško, Kuharstvo str. 469; Kuharske bukve slovenskih gospodinj str. 84
Žganci ajdovi s krompirjem; Kulinarična pratika 2003 str. 103; 555 kuharskih receptov za pripravo domačih jedi str. 150
Žganci ajdovi velikonočni, Dolenjska in belokranjska kuhinja str. 84
Žganci beli krompirjevi, Jugoslovanska kuhinja str. 159; 555 kuharskih receptov za pripravo domačih jedi str. 150
Žganci koruzni, Zelenjavne jedi str. 133; 555 kuharskih receptov za pripravo domačih jedi str.150; Kuharske bukve slovenskih gospodinj str. 84
Matjaž ![]()
| veverica je napisal/a: |
| http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1106žganci&offset=0
|
Jih še nisem delala, ampak moko imam že skoraj leto dni doma![]()
Vsakič, ko vidim tvoje ime se spomnem na ajdove žgance. Ja in aparat mi ne dela![]()
lp
Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 22. jan 2008 16:51:22Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo