Poširane hruške
Tega kruha sicer ne poznam, je pa potrebno prebirat deklaracije. Vse prevečkrat se notri znajde sladkor, pa koruzni slad, pa miljavžent E-jev. Torej napišii kaj piše gor, pa ti bomo potem lažje odgovorile.
Sicer pa jaz sama pečem kruh iz pz pirine moke ali črne moke TIP 1100 ali pa iz mešanice, kateri dodam včasih pz rženo moko ali pa ajdovo moko. Z dodatkom raznih semen ali oreškov, dobiš kruh, kateremu se je težko upreti.![]()
Pšenična moka, sladkor in tudi olje ne spadajo v Montijev kruh. Res bo najbolje, da ga začenš peči sama. Lahko ga spečeš malo več, ga po kosih zamrzneš in si tako prihraniš delo. ![]()
oktober, ne spreminjaj načina prehrane! Pri meni gre po 2 kg na hitro dol, potem pa lep čas stoji. Potem grem malo v plus (0,5 kg), potem pa spet 2kg v minus, ...
Samo vztrajna bodi, pa bo šlo!
Mene pa zanima, kakšne salame, skute, jogurte, sire jeste (z malo ali "nič" maščob)???
Kje jih kupujete.
Sem že večkrat gledala po trgovinah, pa ne najdem nič koristnega.
Bila bi zelo vesela, kakšnega namiga ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Jajčevci z rižkom