Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
.
Bi pa tudi jaz želela eno pomoč in sicer nasvet, kako preprečiti pokanje obnohtne kože, ki je neznansko boleče - saj se mi zdi, da je bilo že enrkat govora o tem, pa saj ne škodi, če zadeve mal obnovimo![]()
A tega pa ni nihče prebral - ali nima nihče tovrstnih težav???
rrrKadar se meni to dogaja, rrr, vem, da je z mojim zdravjem nekaj narobe, običajno kak manjši prehlad.
Si poskusila kakšno res dobro ognjičevo kremo? Moji kolegici so pokali palci, pa je s tako kremo v nekaj dneh stvar uredila, zdaj pač s taisto kremo maže, pravi, da je vse OK. Morda bi pomagalo tudi tebi.
| ribaracarak je napisal/a: |
| Bi pa tudi jaz želela eno pomoč in sicer nasvet, kako preprečiti pokanje obnohtne kože, ki je neznansko boleče - saj se mi zdi, da je bilo že enrkat govora o tem, pa saj ne škodi, če zadeve mal obnovimo Meni se to občasno dogaja, mož ima pa kar hude težave s tem - vedno znova se mu to pojavlja.
Lep dan vam želim rrr |
Meni koža ob nohtih poka že dolga leta. Vedno se prične z nastopom mraza, še posebej, če na mrazu kaj brkljam po vodi ali snegu (kepanje, kidanje), če grem na mraz z vlažnimi nezaščitenimi rokami in podobno.
Preventivno si pomagam z ognjičevo kremo na bazi vazelina, ko koža že poči si pa zvečer pred spanjem razpoke temeljito natrem z ribjim mazilom (ribje mazilo je dobro za več vrst težav s kožo. To sedanje niti ne smrdi več po ribah, kot je nekdanji Jecoderm). Ponavadi je dosti bolje že naslednji dan, najkasneje pa v 2 do 3 dneh. Nič ne škodi, če ribje mazilo uporabljamo tudi kot preventivo - sama ga izmenoma z drugimi mazili tudi za blažitev luskavice - mi je celo zdravnik potrdil, da je to ena boljših zadev.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Pesto palačinke