Burito palačinke z lososom
| cellnet je napisal/a: |
| nigella je pa kul! pa še seksi zgleda! cellnet |
| chappy je napisal/a: |
| Hej pa kaj če se Damjan redi to je čisto njegova osebna stvar. chappy |
| morissette1 je napisal/a: |
| Tale bananina torta zgleda res dobra in dokaj enostavna, zato jo bi rada naredila za prijateljev roj. dan. Ker pa nisem vešča v pripravljanju tort mam nekaj vprašanj. In sicer: - je potrebno biskvit kaj navlažiti (mogoče s kakim mlekom+malo ruma?) - v receptu piše 5 lističev želatine jaz pa poznam samo tisto v prahu, koliko vrečk le-te bi potrebovala? Ali naj raje poskusim kar s to v listih? - damjan je torto preliv s čokolado le po vrhu, kaj pa obod? naj ga raje pustim brez, ga premažem s sladko smetano ali se ga lotim s čokolado (pri čemer si ne predstavljam kako bi to šlo)? morissette1 |
Ne vem, no, če bi bil kuhar kot kak taboriščnik, ne vem, če bi jaz ravno z veseljem gledala njegovo oddajo. Za moje pojme se mora kuharju videti, da je kuhar, ne pa maneken za kajjazspetvem katero znamko. In da njegova kuhinja zgleda kot kak znanstevnofantastični laboratorij, to pa spet ne.
Loni Makaronicelnett, daj, uporabi no tisti čudežni gumbek na daljincu in izključi malo, no.................... Pa ne samo TV. Žaliti pa res ni treba nikogar tule. In ti SI žalil, Damjana, če ti še ni jasno, koga. Pa še koga drugega.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Polžki z mesnimi kroglicami