Rimljanka, hvala še enkrat, ravno to sem iskala!
rdecapesa
Prošnje za pomoč pri iskanju v forumih
Jernej,
sem na službenem računalniku. "Moja beležka" je lepo na levi strani. Se pravi, doma nimam pravega brskalnika, a ne?
Pozdravček!
Jaz bi pa vprašala. kje je rubrika "kaj jutri za kosilo",ker je ne najdem. Hvala, lp
lunčica
dragička - najprej z REFRESHI poskusi. Navsezadnje bo vse delalo, ker vem, da se je Jernej mučil s kompatibilnostjo za vse brskalnike. Še največje težave so vedno z IE bile, pa tud tam dela, čeprav se zdi najpočasneje.
lunčica - forume smo razdelili na tri sklope in to se nahaja v VEČNO MLADE TEME.
Bojan Administrator Pozdravljeni!
Nekaj časa že brskam po forumu in sicer iščem temo, v kateri se je na dolgo in široko govorilo o teku. O tem, koliko časa hoditi, koliko časa teči od začetka) in kako to stopnjevati.
Hvala za pomoč!
Moycaa
Oglas
POZDRAVLJENI !
A KLASIČNE KLEPETALNICE NI VEČ, ALI PA JE NE NAJDEM
pol
Hvala Bojanu in majamarko za odgovore.
Lep dan!
lunčica
pol, seveda je, samo pojdi pogledat na poratlu spodaj, je tripresna deteljica in zraven piše Klepetalnica.
| Moycaa je napisal/a: |
| Pozdravljeni! Nekaj časa že brskam po forumu in sicer iščem temo, v kateri se je na dolgo in široko govorilo o teku. O tem, koliko časa hoditi, koliko časa teči od začetka) in kako to stopnjevati. Hvala za pomoč! Moycaa |
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.