Prošnje za pomoč pri iskanju v forumih

Zadnjič sem med iskanjem palačink pri strani naletela na recept,pa se ne morem spomniti,kako se mu reče... Bila je kot nekakšna pita iz kromprijevega testa,nadevana pa z (ali ohrovtom ali pa špinačo) in mascarponejem,po vrhu spet pokrita s testom in pečena.Ve kdo kaj je to za en recept? Roncolino

Neuspešno iščem forum, na katerem je bilo postavljeno vprašanje, kje oz. kdo zamenja zadrgo na usnjeni jakni. Mi lahko pomagate?

Gobica

Tega foruma sicer ne poznam, zadrgo na usnjeni jakni ti verjetno zamenja popravljalec obutve, ima šivalni struj za usnje, menjajo zadrge na škornjih......

ežoj
Prosim za pomoč,ne najdem teme o davčni napovedi mlajšega datuma.V Svet na kanalu A sem prebrala ,da gdo ne dobi odločbe z davčne v maju naj......Kaj?Nisem prebrala do kraja. golubić
golubić - če ne dobiš odločbe do konca meseca maja, jo moraš sam izpolnit in poslat njim na DURS... - mislim da je rok do konec junija 2009 (v takem primeru) Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 11. 2009 11:38
majamarko ,najlepše hvala za odgovor.LP golubić
Včeraj sem poslala komentar na temo prenovljene strani - žal ga danes ne najdem več. Pomoč? lp, vanjatajnsek

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1805

Nena
Oh, hvala. Kako pa si to našel/ našla - slučajno ali je kakšen ključ? lp, vanjatajnsek
Zdravo, iščem recept za pohano meso v pečici - brez maščobe. Hvala Irena54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti