Prošnje za pomoč pri iskanju v forumih
Majamarko!
Najlepša hvala za trud. Pravzaprav ne bo nič narobe, če poskusim še kakšen drugačen recept. Do sedaj je še vedno vsako pecivo "skrivnostno" izginilo v kratkm času. Tale recept s coolinarike, ki je prevod enega od švicarskih in se ne bo treba truditi s prevodom, mi je zelo všeč glede na sestavine in ga bom sigurno preizkusila.
Naj ti bo sončen vsak dan
akim
Ojla!
Spomnim se, da se je pred dolgim časom že govorilo o bučah špagetaricah. Letos mi je - to sem ugotovila šele danes - uspelo vzgojiti nekaj takih bučk in me zanima, kako jih lahko pripravim. Danes sem jih popekla kar s krompirjem. Je bilo presenetljivo dobro sprejeto pri mojih, ki buč ne obožujejo ravno preveč. Seveda bom shranila seme.
Se priporočam glede informacij o uporabi te zanimive zelenjave.
Hvala.
karmenka
Prosim za pomoč pri iskanju teme; pred leti sem na tem forumu brala, kako s šip odstraniti aplikacije oziroma nalepke, ki jih otroci (in odrasli) rišejo na folijo in se potlej nalepi na okensko šipo. Zadeva je sedaj pošteno zapečena na šipo; ta nasvet sem že uporabila, nadvse uspešno, vendar mi je sedaj čisto padlo iz glave...
Hvala za pomoč že vnaprej.
tabina
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1165
Najbrž je še kaj, meni je na hitro našlo to zadevco.
lp, m
nb - Nena, hvala za povezave. Moja špagetarica je čisto drugačna od opisanih - je okrogla in ima oranžno meso. Bom pa poskusila!
Sporočim rezultate!
LP
karmenka
majamarko, hvala...saj me je kar sram:) prav jaz sem spraševala tudi takrat:)
tabina
Prosim, če mi pomagate najti temo, v kateri se je govorilo o magnezijevih tabletah.
Lep dan še naprej
Jana
jana 07
To ti bo služilo kot pomoč pri krčih ali kar tako?
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1135
Ja Majamarko, že dva dni imam podnevi in ponoči krče v nogah, pa upam, da mi bodo tablete
pomagale.
jana 07
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Veganski sladoled z navihanci

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto