Če pa si noseča in ne odvajaš, je pa sploh narobe, kajti med nosečnostjo se odvaja še več kot običajno, zato ne beri nas in pojdi k zdravniku.
Sicer pa sem jaz za prvega otroka manj odvajala, ker sem imela visok pritisk.
AnamarijaČe pa si noseča in ne odvajaš, je pa sploh narobe, kajti med nosečnostjo se odvaja še več kot običajno, zato ne beri nas in pojdi k zdravniku.
Sicer pa sem jaz za prvega otroka manj odvajala, ker sem imela visok pritisk.
AnamarijaVem, da sem brala, da pripravki iz luštreka, zelene, pastinaka, peteršilja - v večjih količinah - za nosečnice niso primerni, čeprav/ker sicer močno delujejo.
Za koprivo in preslico pa ne vem, ampak pretiravala tudi jaz ne bi. Mogoče res le manj dosoljevat hrano...
NasjaŠe en nasvet: kadar bo kdo spraševal za nasvet o zdravilnih pripravkih, naj napiše stanje ( v tem primeru nosečnost), pri otrocih pa obvezno tudi starost.
Nobeno zdravilo se ne sme jemati z zeliščnimi pripravki, mlekom, kavo.... Samo s toplo vodo ! Prav tako pri jemanju skoraj večine zdravil ne smemo uživati grenivk.
kobra 1Če vam pade na misel še kakšna ideja, kako spraviti vodo iz telesa, se toplo priporočam...
Simona84, za kaj oz koga te pa zanima? Ker je zastajanje vode lahko znak srčnega obolenja, se s tem ni kar tako igrati na lastno pest.
Rimljanka, kolegica ima težave.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način