Veseli tiramisu
Jabolčni kis na tešče je moja rutina že dolga, dolga leta. Res redko kakšen dan sem zaradi okoliščin (dopust) na to "pozabila".
Pri zeliščnih napitkih največkrat delamo napako, da naredimo drogo premočno. Napitki naj bodo blagi.
Če boš delala poparek s suhimi, daj dober ščep ali cca 6-8 svežih listov. Poparek naj stoji cca 5 min. Koprivin čaj naj se ne kuha na zalogo
kobra 1| proxima je napisal/a: |
| Ne vem, kje bereš, ampak povsod piše, da se pripravke iz peteršilja in zelene odsvetuje nosečnicam. Drugič, zvišan pritisk in edemi pri nosečnici tik pred rokom imajo drug vzrok in tudi drugačno fiziologijo kot na primer pri starem človeku s srčnim popuščanjem, in imajo lahko tudi hude posledice, ki nastanejo precej nenadoma; tako da ga ne lomi na svoje, ampak pojdi raje h ginekologu in se drži njegovih navodil; če ti bo treba prej sprožiti porod, pa tudi prav, ne boš ne prva in ne zadnja. lp, proxima |
Terakota, daj se včasih mal v jezik ugrizni, no....mnenje oziroma nasvet, ki ti ga je dala proxima, je zagotovo mnenje ene najbolj kompetentnih oseb za to področje, ki se oglašajo na teh straneh...
Sicer pa ja - zate gre in za tvojega otroka, kaj bi ti drugi pamet solili, sama ja najbolj veš![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veseli tiramisu

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom