Jabolčni kis, pa koprivni čaj ti nimata kaj škoditi, vendar priporočam, da se posvetuješ z zdravnikom, če ne odvajaš je znak bolezni.
lp
AnamarijaJabolčni kis, pa koprivni čaj ti nimata kaj škoditi, vendar priporočam, da se posvetuješ z zdravnikom, če ne odvajaš je znak bolezni.
lp
Anamarija| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Meni je vsekakor večji gušt pojesti jabolko ali dve za zajtrk, kot pa da bi redčila jabolčni kis z vodo, in miže pila in si zraven dopovedovala, da mučim samo sebe v imenu zdravja in da je to okej. Vendelina jr. |
Ma daj no,V.jr. to je isto kot, če bi spila "špricer" s kislim vinom. A ni bolje da spiješ jabolčni kis z vodo, kot denimo urin?
Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. nov 2007 10:01:31Nektarina, saj ni obvezno, da ga zmešaš z vodo, tudi moja sestra ga ne prenaša( čeprav jaz mislim, da je to vse v glavi) pa si ga zmeša s pomarančnim sokom ali sadnim ali zelenjavnim sokom.
Z uživanjem jabolčnega kisa, sem kot prerojena, sicer naj vsak spije kar mu paše..
lp
Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. nov 2007 11:21:45"Ko voli, nek' izvoli", pravijo naši bivši bratje. Komur je okus kisa všeč in mu ne škodi, naj ga pač pije. Ampak zakaj se truditi z njim, če ne gre? Ali sploh zna kdo razložiti, ZAKAJ (ne ZA KAJ) naj bi bil koristen??![]()
![]()
![]()
Zase vem, da me (po vsakem) kisu ful srbi koža...
NasjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Bučke s sirom