Odvajanje vode

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

9. jan 2010 16:09

Ja, sensia, res je, da puščice proti farmacevtski industriji ne letijo od tebe. Žal mi je, če zato moj zadnji stavek zveni grobo, in jasno da želim tebi in tvoji mami dolgo in dobro življenje s pomočjo farmacevtske industrije in tudi domačih zdravil.

Verjamem tudi, da se res trudiš izvedeti kaj novega in mami pomagati, in tako si tudi zapisala svoje videnje problema. Žal pa se lahko zapis tudi narobe razume in prilije tudi olja na ogenj k sedanji splošni gonji proti farmaciji in zdravnikom. Še vedno pač ostaja dejstvo, da niso zdravila kriva za mamine težave in da bo morala Aspirin ali nekaj podobnega jemati kljub črevesnim težavam. Torej je zdravnica ravnala povsem pravilno in skrbno; morda bi jo kvečjemu že lahko prej  poslala na kake preiskave prebavil. Upam, da jih bo mama čimprej in uspešno opravila.

Veliko zdravja in čimmanj potrebnih zdravil vsem,

 

Nasja

terakota  

član od: 19.9.2009

sporočila: 469

9. jan 2010 16:21

Pokojni akademik prof. Milčinski pravi takole: "Zdravnik je dober človek, ki zna medicino. " Težko najdeš boljšo definicijo... terakota

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti