Predsednik

tema je zaklenjena

Uh, no, če se že umeščamo med trojčke, bi bil tale meni najmanj všeč: Vatikan, Poljska, Slovenija. petkica

katka lopatka je napisal/a:
gospod Drnovšek je na žalost v zelo slabem zdravstvenem stanju katka

sem ga vidla po TV, se mi smili

katti
punce hvala za pomoč. nektarina
jernej je napisal/a:
Pa tisto no, da ni bil na prvi bojni črti, kot g. Peterle [grin][grin][grin] [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Prav smešno je to, da je leta 1991 g.Türku zunanje ministrstvo (beri Rupel) izdal priznanje za osamosvajanje R.Slovenije. Zdaj pa mu očita, da je v tistem času delal za Yugo... poden od podna. Očitno se je Peterle (skupaj z Janšo & co.) lovil za zadnje bilke in upal na preobrat z uporabo umazane igre. Skratka, tudi jaz sem vesela, da niso dosegli svojega namena in da nas bo predstavljal v svetu en uravnotežen, miren in kultiviran predsednik, ki se mu ni potrebno sramovati in prikrivati svoje pretekle ali polpretekle zgodovine. .
Tudi s Koroškega vse čestitke izvoljenemu predsedniku. Z dvotretinjsko večino je zmagal tudi pri nas. Upam, da bo opravičil svojo izvolitev. LP postrv
Oglas
Silva: Ko bo zajček Rupi preskočil, se bo vedelo da se nekaj dogaja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
@jernej: drzi, samo strank mu pocasi zmanjkuje, hi, hi...:>

No, na moji tipokvnici (IBM, notesnik) je: AltGr in tista tipka, kjer je tudi vprašaj, pa potem u. In je. Velja za veliko in malo črko, seveda.

rimljanka
Malo pozno, a tembolj iz srca: čestitke g. Türku in vsem, ki smo ga volili. daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 13. nov 2007 09:13:23
Ha, ha, proxima! Samo Rupi dela po terminatorjevem načelu "I`ll be back!"
Oglas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.