Lazanja z bolonjsko omako
| helenag je napisal/a: |
| Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag |
helang, če boš ti neki naštudirala in počela enako, boš končala v arestu. To je rezervirano le za nekatere.
veverica, a si ti po župi priplavala. Od kdaj obstaja država ( kot institucija ), zmeraj so bili ljudje, ki so zraven korita in so to fajn izkoristili. Ni jo države na svetu, da se to ne dogaja, zakaj bi pa naša bila boljša od drugih.
Drugač, niti ne vem ali je to pri Turku res ( neki že mora bit, on je zmeraj bil zraven korita, pa naj si bo YU ali SLO, sicer tako kot veliko drugih ).
Kakorkoli že, saj je tudi moj predsednik: čestitke
Pa rekel bi ( una prej za hec, jaz mislim zares ): izbrali ste nam ( jaz ne hodim na volitve ) verjetno, manjše zlo.
ežojNe morem verjet!
Odkar spremljam kulinariko so se politične teme zelo hitro zaključile, ker je bil marsikdo sit politike, marsikoga ni zanimala itd.. Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.
| Mic je napisal/a: |
| < Zdaj pa kar strmim nad takim navdušenjem, ki kaže tudi na nestrpnost.
|
| helenag je napisal/a: |
| Šnorca,je že Jernej odgovoril.Glede tiste raziskave pa mislim, da če je človek sam nekaj naštudiral in če se zna tako dobro prodat,da mu eno stvar dvakrat plačajo, in to dobro, potem kapo dol. Če bi jaz to znala, bi bila že dolgo na svojem.... helenag |
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Polpetki iz melancan