| anja27 je napisal/a: |
Danes je imela naša mamamia v Večeru celostranski članek o peki piškotov! Ste videle? Prav razveseljivo. Me je že navsezgodaj razveselila in opomnila, da ni več ne vem koliko časa do Božiča. Super, mamamia, še večkrat se priporočamo!
Anja |
Tukaj je link iz Večera:
http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=
Lani sem delala cimetove zvezdice po njenem receptu, ki ga je objavila, mislim, da najprej na forumu, potem še med recepti.
V glavnem... sem bila pred zelo, zelo veliko skušnjavo - ali se lotiti priprave teh zvezdic, ali ne. Ma, ker Mamamia, ne bi bila Mamamia, ki vsako stvar tako detaljno in predvsem slikovito opiše, da imaš občutek, kot, da se ta ženska sprehaja po tvoji kuhinji, s predpasnikom zavezanim okoli pasu, sem si rekla en popoldan... Zdaj ali nikoli!
Sem vzela tiste zmlete mandeljne s hladilnika, ubila 5 domačih jajc, jim odvzela beljake in dodala še ustrezno količino mletega sladkorja in cimeta... Zvečer sem veselo izrezovala tiste zvezdice in jih mazala z beljaki...
Zjutraj je bil rezultat... popoln! Zvezdice, kot bi jih naslikal!
Tako, da tiste, ki še niste delale cimetovih zvezdic - brez strahu pred pripravo! Sledite njenim navodilom in rezultat izpade odličen!

Mijan