Rešitev
Pozdravljene!
Sporočam vam da smo danes imeli sestanek na šoli. Prišel je tudi fant ki ustrahuje mojega sina in njegova mama. Ravnateljica ga je kar naravnost vprašala kaj mu je naredil moj sin pa nekako ni imel pravega odgovora. Vsi skupaj smo mu dali jasno vedeti da se tako ne more in ne sme obnašati. Upam da bo sedaj problem rešen.
Še enkrat havala vsem za vaša mnenja, podporo in dobre želje.
korosica
Lepo, da se vsaj kakšen problem pozitivno reši, no, vsaj upajmo, da se je.
Lepo in radi se imejmo
ursa40
vesela sem ,da ste rešili problem in upam ,da bo sin lahko z veseljem hodil v šolo,vse dobro vam želim !
lp
marjeta10
član od 20052053 sporočil
No, lepo. Sem vesela. Vse se da zmenit jaz pravim.
Jelenckova

član od 200517894 sporočil
No, vidiš, tako se dela, če je pot prava, si hitro na cilju, korošica.

rimljanka
lepo da ste se takole hitro zmenili...zdaj je pa treba upati da bo tisti pobič dal mir...
lovebeyba
član od 20041901 sporočil
Tudi jaz sem vesela, da ste stvar uredili, saj moram priznati, da tudi mene to malce skrbi, saj imamo četrtošolca in petletnika, ki bo v prvi razred vstopil naslednjo leto.

katjushka
Res lepo, da ste uredili.Me pa zanima, kakšen komentar je imela mama tega fanta?Mislim, da je od tu naprej zelo pomembno njeno sodelovanje.
Kristina
Držim pesti, da je vsa stvar sedaj resnično urejena.

blažkaa
Upam da je zadeva res rešena.
Kristina da ti povem: fantovi mami se je vse skupaj zdelo skoraj smešno..... Halo!!!!!!!!!!!!!!!
Lep dan vsem,
korosica
Korošica, to pa ti verjamem, saj starši dostikrat napačno ocenimo situacijo, eni pa očitno sploh ne razmišljajo.
Lp
Talija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 11, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.