Začinjene polnjene paprike s feta sirom
| Vrana je napisal/a: |
| Ko so mojemu sinu ukradli kolo..... Vrana |
Pomislite, kaj je lahko v pismu zdravstvene ustanove: psihiatrično poročilo, izvid s testiranja za aids, ginekološki zapisnik o opravljenem abortusu,povečanje dojk, izvid o usodni bolezni, ki vpliva na zaposlitev. Če bi šlo samo z Ne razumem, zakaj preprosto ne rezumete, da so ralzogi, zakaj človek ne dovoli odpirajnja svoje pošte, če je jasno, da je to celo kaznivo dejanje.
Oškodvanka pač išče rešitev, kako bi se to v bodoče ne dogajalo ne njej in ne drugim.
Se pa je še enkrat pokazalo, da nekateri podcenjujejo prizadedost zaradi tujih težav, ki prizadebejo najbolj tistega, ki jih ima. Pokažite vsaj malo razumevanja, da se omenjena gospodiščna pač ne strinja s tem, da nekdo nekaznovano berene njeno pošto.
Pisma najbrž ni odprl popolni neznanec. Drugača pa obstaja pravilo, da se na kuverto napiše Pomotoma odprl, priimek in ime, datum in podpis.
Sama sem bila že nekajkrat žrtev kaznivega dejanja ( fizičnega napada, tatvine, prometne nesreče s pobegom) in včeraj zvečer tudi fizičnega napada nekega pijanega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo.
Pri oškodvanju, da uporabum ta izraz, gre v bistvu za občutek ogroženosti. Počutiš se ogroženega, čeprav tega z ničemer nisi izzval, zavedaš se, da pravične kazni najbrž za storilca ne bo, da se preiskovalni organi skoraj ne trudijo, da bi našli storilce. Ti pa imaš pravico do nedotakljivosti lastnine, življenja, pa tudi osebnih stvari.
Očutek ranljivosti ostane. Morda bi bilo dobro, da se postaviti v kožo takega oškodovanca. Najtežje je pač njemu, ki dobro ve, kaj in ZAKAJ ga je prizadelo. In prizadelo ga je dosti bolj kot nas, ki samo beremo o tem. Ne gre za tolažbo, gre za razumevanje in obsojanje dejanja, ne pa omalovaževanje, saj boš pozabila, saj se dogaja, pa kaj je to takega. Te stvari se ne bi smele zgoditi. Nikomur.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Orehova rolada