Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Seveda razumem prizadetost ob takšnem vdoru v intimno sfero... ampak s prijavo se stvar res ne bi nič spremenila. Splača se poskrbeti, da se kaj podobnega ne bo več dogajalo - s spremembo naslova, z ukrepanjem v domu itd.
Sicer pa me vedno pozitivno preseneti Verin pristop - saj res, morda pa je to kdo naredil v dobri veri?
NasjaObičajno ljudje menijo, da je treba stvari in razmerja spremeniti šele takrat, ko prizadene njih. Mi vsi pa smo dolžni vzpostaviti klimo, v kateri se neželena ( beri : kriminalna ) dejanja obsojajo in predvsem tako preprečujejo.
Že res, da lahko vsakdo, ki se čuti prizadet ali ogrožen, poišče odvetnika, se obrne na psihiatra. Pa vendar, zakaj ne bi določene vloge odigrali tudi sami, če se nam za to ponudi pomoč. In če nas kdo za to poprosi.
Moja prijateljica je nekoč rekla: "Če je ljudem okrog mene slabo, živim v okolju, kjer gre ljudem slabo in zato tudi meni ne more biti dobro."
Zato se potrdudimo, da vzpostavimo taka razmerja, da nam bo vsem dobro.
F r i n aMislim, da mora vsakdo ravnati po svojem lastnem občutku.
Tisti, ki mu bo ovadba storilca prinesla zadoščenje, naj to vsekakor stori. Tudi objava na oglasni deski je enemu v zadoščenje, drugemu bi bila v še večjo sramoto. Tretjim za njihov notranji mir najbolj ustreza, da gre se zadeva čimprej v pozabo. Četrti grenko pilulo požrejo in jo vzamejo kot eno od življenjskih izkušenj. Skratka, ne se lotevati tistih ukrepov, ki bi vam še bolj " razrahljali živce", ampak tistih, po katerih se boste najbolje počutili.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Bučna juha s kokosovim mlekom