Hoferjeva glazura za torte

ati zalti, eni smo bolj prazen paldenj občudovali......................... rimljanka

Če niste znali priti pravi čas.......

LP

cervus
ravno prejšnji teden uporabila punčevo glazuro od mannerja, res je praktična, (samo v mvp je treba z njo), sicer pa sem bolj pristaš "navadne" glazure s čokolado in sladko smetano. Sashika
Punčevi glazuri dodam malo limoninega soka in se hitreje strdi. regina

rimljanka je napisal/a:
ati zalti, eni smo bolj prazen paldenj občudovali......................... rimljanka

Rimljanka moja dva mulčka sta zatrdila, da je bilo

jade
ati zlati super peciva si naredil, tudi zraven mene bi bila hitro luknja:) danes ko sem bila v Hoferju sem zagledala te glazure, so bile čisto na koncu zraven pudingov, spomnila sem se da ste tukaj pisali o njih; vzela sem čokoladno in punčevo, stanejo pa le 89 centov, res poceni, pa tudi dolgo zdržijo kordelina
Imam še eno punčevo glazuro iz Hoferja iz lanske zaloge, pa ne vem, za kakšno pecivo jo naj uporabim, da bi najbolj pasala. Prosim, svetujte! lenka
Zelo sem zadovoljna s temi glazurami,nobenega packanja,ker nimam mikrovalovke,jih topim v vodni kopeli.Punčevo glazuro sem porabila za okras na išlerjih.Lepo se je strdilo in nič pacalo. lp goga
V Hoferju imajo marcipan 200g in stane 1,49 evra. renata69
Ja, kokosove maščobe pa še ne. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti