Bujta repa
Naj še dopolnim...
Jaz sem po dolgoletnem trudu dosegla, da vsak uporabnik tuša in umivalnika za seboj obriše baterijo. (Moje baterije so po 18-ih letih bile kot nove).
Finto v obešanju imam tudi jaz. Ko obešam nogavice, poiščem par in obesim eno zraven druge, ko jih pa snemam dol, takoj - na licu mesta zložim skupaj oz. zavijem naokrog.
Vsak kos perila vzamem v roke, dobro stresem in obesim... čim manj s kljukicami. Tako, kot pravi Ven. bluze in srajce obvezno na obešalnik. Majce pa nikakor ne obešam na kljukice, ker se tako grozno pozna tisti ščip, da me kar zmrazi.
Pozdravček!
| fresh je napisal/a: |
| V gospodinjskih omarah imam nameščene posebne plastične podloge, ki jih na pol leta enostavno vržem v smeti, odrežem nove, pobrišem omarice in je super čisto. Enako naredim v omari s čevlji. |
Kje pa kupuješ te plastične podloge? Včasih se je dobil prav za to namenjen papir, zadnje čase ga pa tam, kjer običajno kupujem ne dobim. Zdaj kupujem tistega za zavijanje v rolcah, ampak se mi zdi zelo drag, pa še motivi niso taki, da bi lepo izgledali v omaricah.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Rižek z lososom