30. dec 2007 18:44
Pošljite mi ZS,če še katera potrebuje te modelčke. JAMONI
30. dec 2007 18:44
Pošljite mi ZS,če še katera potrebuje te modelčke. JAMONI
30. dec 2007 19:36
TW jih še ima. Še letos, pred cca. 3 mes. sem jih kupila pri gospe, ki prodaja na tržnici v Kosezah. Upam, da jih še ima. oliva
30. dec 2007 19:37
anja27 je napisal/a: |
Joj, jaz sem čisto padla not v ta frinin link. Imajo tudi Pralinenfuller mit 2 Tuller und Halter, pa tisto spiralno reč za odcejanje pralin, ki jo že iščem nevemkoliko časa. Imajo tudi kovinske košarice za špricane praline. Hudo!!!! Hvalabogu imam kmalu rojstni dan... Anja |
30. dec 2007 19:44
Draga Jelenčkova,
hvala za komplimente. Hvalabogu je tudi moj dragi takega mnenja . V glavnem, še bomo pekli...
Anja
6. feb 2008 15:47
G.Sandra jaz imam dvoje tupperware modelčke-v vinsko rdeči in modri barvi,nerabljene-rdeče in malo rabljene modre.Nisem razumela,čeprav sem vse prebrala,a jih še rabite ali jih že imate.Skratka 2 kompleta imam na prodaj,če rabite,se javite. jaša
21. feb 2008 6:48
FRINA, kako bi se pa pršlo do tistih modelčkov, ker jaz nemško glih ne razumem preveč..... se jih tudi pri nas kje kupi? lp, sissy sissyp
21. feb 2008 7:42
Frina in klavdijaB, pejte se solit!!!!
LP
cervus
21. feb 2008 7:45
saj je meni zdaj tudi to naškodilo, sploh srčki za mafine klavdija
21. feb 2008 8:29
Frina in klavdijaB, pejta se solit!!! - tud od mene!
staraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Piščančja stegna z miso pasto