Da sta v finalu Vlasta in Matej in da Simon in Vesna baje prideta skupaj
irrenca
Da sta v finalu Vlasta in Matej in da Simon in Vesna baje prideta skupaj
irrenca
Menda ja ne...bom takoj nehala gledati, če je to res. Ta dva nikakor nista bila moja favorita. Ampak, tako je v življenju. Večinoma zmagajo "bad guys"
Kar se pa tiče romance pa, sreča za ene, solze za druge.
Jaz sem slišala drugače finale: Darko in Vesna.
Suzi
ne bo dolg ko bo kdo povedal kdo je kmetijo dobil![]()
Matr,
sem čakal, da se frina oglasi, pa nič.
Uni, ki ne razume kmetijo, sem hotel povedat, da je to, če nekaj ne razumeš, bodisi pomankanje inteligence ali pomankanje znanja. Veliko ljudi, recimo, ne razume višjo matematiko, pa to ni pomankanje inteligence, je le pomankanje znanja. Vsak naj sam razčisti s sabo, kako in kaj.![]()
Sedaj sem tudi jaz v situaciji, da nekaj ne razumem: zakaj so izglasovali onega ( menda je Matej ), da pride nazaj. On je tisti, ki je simona pošiljal da igra strašilo za ptice, najbolj negativna in nizkotna oseba v celem cirkusu. Pa, kako je možno, da so ga izglasovali, da se vrne. Tega pa zares ne razumem. Včeraj, so se nam hoteli ( menda ) prikupiti. Kakorkoli, Valeri si pri meni popravlja rating ( Vesna ga itak ima že visokega ). Vlasta, razen dekolteja, pa nima nič drugega ( no, vsaj neki )............
Matr, iščem delo: vodil bi računovodstvo na kakšni šoli, če kdo ve pa na ZS ( bom zelo radodaren do tistega, ki mi zrikta )
( Uf, uf, kar smetim )
| Mygrace je napisal/a: |
ne bo dolg ko bo kdo povedal kdo je kmetijo dobil
|
Finale bo v živo, tako da je to nemogoče.
SuziJst sm pa slišala od sosede, ki je slišala od sestre, ki je bral na enmu forumu, da je pisalo na Facebooku, da je ena napisala, da sta v finalu Esada pa Vale ![]()
saša
| spagon je napisal/a: |
Jst sm pa slišala od sosede, ki je slišala od sestre, ki je bral na enmu forumu, da je pisalo na Facebooku, da je ena napisala, da sta v finalu Esada pa Vale
|
Pa malo začinimo tole: gremo stavit, poraženka nekaj speče
Sem za Darkota in Vesno
Suziitak bo težka, kdorkoli jo dobi....
...zadnjič enkrat ko so olje stiskali, so plačali za bučno seme 30 cekinov...baje so delali nekaj dni po par ur...
potem jim je gospodar olje odkupil za 30 cekinov...in so bili blazno veseli, kolk so zaslužil![]()
no tko da v končni fazi so mi ratal všeč, ker očitno res niso zaradi denarja tam.
MygraceMygrace, za sončnično seme so plačali 20 cekinov in jih dobili 30, torej so zaslužili 10 cekinov ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Svedri s parmezanovo kremo