Kmetija

Ojoj, vidim da sem dregnila v osje gnezdo in ker vam ne želim pokvariti večera z višanjem pritiska, vas za danas lepo pozdravljam.

Tebi zlati... pa, ah ne da se mi! 

leandros

No jaz že vem, samo men se tudi ne ljubi. Ko se mi  pa bo zljubilo, bom pa povedal. Vnaprej. Če zarad megle nam videl piste bom klical in prosil za napotke. Ono wrfff, tutu,grrr, zove jastreb. Ovco, javi se.

Je fajn  tle, a ne?

zlatiribonmb

Aja, ose spijo. Ne se bat. Just enjoy

zlatiribonmb

leandros je napisal/a:

Brez zamere ljubitelji kmetije, vendar jaz pa res nič pametnega ne vidim v gledanju tovrstnih oddaj in ne razumem nekaterih, ki se ob uri, ko je ta oddaja na sporedu, dobesedno prilepijo na ekran.

leandros

Ja, leadros, kot ti je zeta odgovorile, vsega ti ni treba razumet, gledaj le tisto kaj lahko razumeš in pusti tistim, ki to lahko razumejo naj pač gledajo. So tudi stvari, ki jih jaz ne razumem, pa se s tem ne hvalim.

ežoj

Opazen dvig nivoja razprav v zadnjih dneh :) Kdo ve zakaj .

hedonist

Hedonist, nad meglo se zjasni. Nič komentarjev na včeraj ni slišati, pa toliko besed o iskrenosti je bilo izrečenih.

kara

Escada moderatorjem oz. administratorju pa predlagam, da zbriše zadnji dve strani v tej temi... Naj ostane še tisti post od multija, pardon, zlategaribona, v katerem je priznal svojo napako. Naj mu bo

JJ

Ste brali novice.? So razkrili skrivnost kdo je v finalu?

irrenca

Ja ni kaj frina je sigurno zadela bistvo kmetije. če me bog pusti pri zdravju se bom drugo leto tudi sam prijavil. V bistvu pa kmetija ni nič drugega kot realno življenje, kaj se pa nam dogaja vsak dan. Malo se zamislite mestna četrrt, vas, kjer se ljudje poznajo in se dnevno srečujejo niso iskreni in nenehno igrajo, pa še materialna dobit ni v ozadju.

kukii

Irenca kaj piše v novicah

lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti