Kmetija

Jaz se čudim kje so našli te ljudi za na kmetijo, a so oni sploh normalni, kamne in polena metat? Pa to moji otroci vejo, da se ne sme, oni tam pa naj bi bili odrasli.

Moji otroci tega ne gledajo, so še premali, čeprav mi pravi hči, da nekaterim prvošolčkom starši to dovolijo gledat.

To bi bila lahko zelo prijetna oddaja,ki bi prikazala nekdanje zivljenje na kmetiji,borbo za prezivetje,obicaje. Ne izbirajo pravih ljudi,niti ne bi smeli dovolit,da stvari grejo preko mere dobrega okusa.Njihovo obnasanje ne bi komentirala.Ce bi sicer bilo to neko zdravo tekmovanje,bi oddaja lahko bila ne samo v zabavo,temvec tudi v poduk. Res skoda...lepo okolje,lepa kmetija,cudovite zivali,ki so pametnejse od ljudi. Majdina
Ma ja letos so šli čez vse meje. Da ne govorim o folku, ki so ga izbrali. Čista polomija. Obupni so. evagirl
Ah punce, kaj hočemo, če želimo gledati poučne oddaje o življenju živali in ljudi, je treba preklopiti na National Geographic, Discovery in podobno al pa počakat na dokumentarce na slo2. Tako pač to je - resničnostni šovi so v istem rangu kot rumeni tisk - cilj je gledanost, predvsem zaradi "škandalov" , prepirov in spletk, pogoj za to pa je premišljen izbor kontroverznih ali vsaj karakterno nasprotnih oseb, ki poskrbijo za "shov". Saj vemo, če otroka zanima nor. pasje življenje, mu tudi ne bomo brali "udarnih" novic o neverjetnih psih iz Slovenskih novic, ampak bomo vzeli v roke poljudno znanstveno knjigo. mamaF - Mojca
Kako se vam zdi sedaj, ko gre proti koncu?
Lingua je napisal/a:
Kako se vam zdi sedaj, ko gre proti koncu?
super! ..... ker gre proti koncu matilda

matilda tudi meni!

Goran mi je preveč težak za poslušat, pa večinoma on govori.

katti
Včeraj se je pa sploh šopiril! buča
jade je napisal/a:

Jaz se čudim kje so našli te ljudi za na kmetijo, a so oni sploh normalni, kamne in polena metat? Pa to moji otroci vejo, da se ne sme, oni tam pa naj bi bili odrasli.

[jezik]
Jade, navsezadnje boš pa še mene okrcala ker sem televizijo dovolila ven vrečt in to že pred mnogimi leti. Pa saj ni nikomur razbila glave, smo pazili. Pa še to, nič jo "ne pogrešamo." lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti