Kmetija

No pa se končno približujemo koncu,za koga ste? leni1
Moj favorit je žal izločen in mi je čisto vseeno katera zmaga. Julija
Jst sem za Biljano,me je bolj prepričala kot Daša. Lp tejka77
Kmetije ne gledam, sem pa danes zjutraj v Vikendu prebrala intervju s t.i. barbikama. Ena gladko prizna vesoljni javnosti, da so dobili tudi eno travo, kako se ji že reče – aja, pehtran. In nekaj v tem smislu, da je ta trava bolj primerna za pašnik kot za potico. In take možgane z razgledanostjo lešnika Pop nagradi? Mah, saj sploh ne vem, sem ostala brez besed. Kapo dol vsem, ki ste zmožni tole gledat. Jaz že berem težko. petkica
Nisem za nobeno, a če se bi morala odločit, bi to bila Daša. Razlog je preprost; ona je vsaj bla v kakem dvoboju, Biljana pa se je sam "šlepala" skoz celo oddajo. ally82
Kristina, mogoče pa je Klemen s tem ko je omenil presenečenje namignil, da bodo njega poklicali nazaj na kmetijo tako kot so takrat Miha. *veki*
No kmetice že tekmujeta in zmagala bo....? leni1
Daša...čeprov sm bl navijala za Biljano Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

Kljub vsem bedarijam navkljub, pa sta se mi finalistki prikupili s tem, da sta pokazali razliko med moškimi in ženskami: ko je šlo zares, v finalu torej, se nista  sovražili, zmerjali, (OK, videli smo prepirček na kmetiji, a to ne šteje)  nista bili hinavski... Zdaj bosta šli celo skupaj na eksotičen dopust!!!

A mislite, da bi bili moški sposobni zadevo zaključiti takole? Odgovor nam dajejo prejšnji šovi, kjer smo imeli moške zmagovalce...

Torej tako bom rekla - bravo za ženske!!!

jasna
Končno konec!!! Tatjana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti