LP1
Tudi jaz sem imela pred 14 dnevi napad ledvičnih kamnov .Bilo je zelo hudo v 5 urah sem 17 krat bruhala .Spila sem šest litrov čaja za ledvice in je šel naprej .Po zdravnikovih navodilih naj bi zdaj vsak dan spila do 5 litrov tekočine,ker tako preprečiš nastajanje novih kamnov ,zato ker se star urin ne zadržuje v ledvici.Ampak verjemi da to ni lahko,saj sem skoz na wc-ju.
Sem pa zasledila na int.,da pomaga če večkrat na dan spiješ požirek donata,ker topi minerale.Vprašala sem tudi,če se da s hrano kaj pomagat,da preprečiš nastajanje novih,pa sem dobila odgovor,da ne ker so kamni različni po sestavi ,tak da je najbolj kar trpet.
Jaz bi jutri morala za 2 dni v Beograd,pa sem odpovedala samo zaradi strahu ,če bi me kaj prijelo.Smo zaznamovane za celo življenje s tem sranjem.
Ja cvetača je po sestavi taka,da če bi vsak dan pojedla eno kilo,bi ti nastali novi ,to pa sem zvedla,tak da cvetače ne bom več jedla.
Jaz naj bi trenutno imela ledvice čiste.........ampak tako so mi rekli tudi pri prvem napadu,pa sem ga spet dobila ...
LP!
darja-