vida, saj nismo v šoli in ni nihče rekel, da moramo biti gor točno ob enajstih, ko prideš, prideš, in greš, kot ti paše. Sicer pa je v Kliševcu placa dovolj za vse. Jaz moram biti ob petih nazaj v LJ.
Njami, se že veselim sirčka.
Loni Makaronivida, saj nismo v šoli in ni nihče rekel, da moramo biti gor točno ob enajstih, ko prideš, prideš, in greš, kot ti paše. Sicer pa je v Kliševcu placa dovolj za vse. Jaz moram biti ob petih nazaj v LJ.
Njami, se že veselim sirčka.
Loni MakaroniO, Loni, fino, prideva z Blanchy skupaj, pa še enega Bojana z družino pripeljeva, menda nama bo sledil,..........bova varni, glede na njegov foh..................![]()
Moram še jaz malo pohvalit vse dobrote, ki smo jih pojedli in spili pri Ribičevih, imeli smo se zelo lepo pa še vreme je bilo čudovito, tako , da smo šli lahko tudi malo po gozdu za gobami ( je val namignila, da rastejo ) jaz in Veronika pa takoj v akcijo, sem pa našla res lepega jurčka, ( jaz drugače ne vidim kmalu jurčka ) tokrat pa mi je uspelo jupiiiiiiii. Upam, da se kmalu spet srečamo.
staniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Palačinkina torta z malinami