Lazanja z bolonjsko omako
Suha wipe krpica deluje kot bolj fini steropor. Ko jo zmočiš, postane mehka in že z lahnim brisanjem odpravi marsikateri madež, ki bi ga sicer težko odstranili. Brez težav sem s stene v kuhinji samo s krožnimi, rahlimi gibi očistila kapljice rdečega vina, s pisalne mize pa čačke alkoholnega flumastra. Tudi svetlo rumena usnjena sedežna garnitura se je lepo očistila. Steklokeramično ploščo na štedilniku, pult, posodo iz nerjavečega jekla in ostale kovinske dele v stanovanju sedaj pobrišem samo z wipe krpico in potem še s suho mikro fibro. Reklama suhe krpe iz mikro fibre sicer ne predvideva, se pa vse lepše sveti. Če nisem pobrisala s suho krpo, je ostala za wipe krpico nekakšna siva koprena. Oken še nisem pomivala in jih do končane obnove fasade tudi ne bom. Upam, da bo krpa wipe brez težav odstranila tudi morebitno prisušene kapljice po barvanju. Poročam.
Lp!
NellyJaz sem nekaj podobnega kot wipe kupila v lidlu v puli za smešno ceno - ampak sem bila nad njo navdušena!!!!! roštilj, zapackan in masten - brez čistil, samo s to gobico - kot nov! je pa res, da lakiranih in bleščečih površin ne smeš čistiti s tem. Pa tudi nič s čistili - samo voda in ta bela gobica.
LP
cervusWipe It gobice uporabljamo in smo zadovoljni, kot tudi krpice Duo - za pranje avtomobila (ga res dobro obriše). Tudi sodo bikarbono za vsa ostala eko čistila kot so pralni praški in za pomivalni stroj, tako da smo sedaj res eko ;)
Precej dobrih navodil za uporabo: soda bikarbona, kis, Wipe It...
AnaFlisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Lazanja iz palačink