Živjo
Zanima me, če mogoče kdo ve kaj več o sofinanciranju študija (višja šola) s strani države. Kdaj so prijave in kdo je upravičen do tega?
Hvala
Lp, Natalija
Natali
Živjo
Zanima me, če mogoče kdo ve kaj več o sofinanciranju študija (višja šola) s strani države. Kdaj so prijave in kdo je upravičen do tega?
Hvala
Lp, Natalija
Natali
Obstaja financiraje brezposelnih v programih aktivne politike zaposlovanja. Ne velja za vse poklice. Moraš pa biti obvezno prijavljen na ZAvodu kot brezposelna oseba.
Nekaj let nazaj, mislim, da ene dve, pa sem zasledila razpis, da država povrne ŽE PLAČANE stroške šolanja, skaterim so ŽE PRIDOBILI izobrazbo. Torej gre za POVRAČILO in ŽE DOKONČANO šolo. Vsekakor bi to vprašala na dveh Ministrstvih: Za šolstvo in za delo, družino in socilane zadeve. Pa kak pogled na stran Zavoda bi tudi koristil.
Se mi zdi, da na ministrstva lahko tudi pišeš.
F r i n aNekaj let nazaj, mislim, da ene dve, pa sem zasledila razpis, da država povrne ŽE PLAČANE stroške šolanja, skaterim so ŽE PRIDOBILI izobrazbo. Torej gre za POVRAČILO in ŽE DOKONČANO šolo. Frina Pomoje bo to to kar sem jaz zasledila, edino kar mi je ušlo, da je že za dokončano šolo. Obvezno se bom pozanimala.. še v tem tednu.. vam poročam kaj bom izvedela.. Natali
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Toscanska panzanella