Pozdravljeni.
Zanima me,če ima kdo kakšen dober recept za sufle oz. za jed,ki se pripravlja v posodicah za sufleje.
LP
MissRap
Temo je spremenil(a) MissRap dne 18. sep 2007 20:22:44
Pozdravljeni.
Zanima me,če ima kdo kakšen dober recept za sufle oz. za jed,ki se pripravlja v posodicah za sufleje.
LP
MissRap
Temo je spremenil(a) MissRap dne 18. sep 2007 20:22:44
Tule je cel kup receptov, če razumeš nemško:
http://www.daskochrezept.de/rezepte/auflauf-und-co/souffl
Ko sem bila še jako mlada, tam, nekje okoli 16, sem neobvezno hodila k francoščini, jeziku, ki po mojem mnenju pove dve stvari: o ljubezni in dobri hrani.
Zato ni naključje, da sem po receptu, ki ga še vedno hranim, pa češrav je minilo nad 30 let, pomarančni sufle. Moja mama je bila vesela, da sem kazala navdušenje nad kuho, ki je v tistih gimnazijskih letih pomenila vsakodnevno obevznost. Ona je hotela videti veselje, zato me ni nikoli ovirala.
Moj prvi in edini eksperiment s suflejem je bil tisti. Ko je prišel na mizo, je spustil dušo
, no, ja, prevzela me je žalost, naši so pa rekli, da bo že bolje.
Pa kako lep je bil, na poti iz pečice na mizo.![]()
Me pa tu pa tam še vedno ob sufleju zgrabi, da bi šla poskusit. Tale sirov je mikaven.![]()
Rižev narastek mi ne dela problemov, čeprav je to en enostaven recept, edino, kar je pomembno, je riž, ki mora bit pacast.
Če kdo želi recept za pomarančni sulfe, bom poiskala recept. Če drugega ne, bo mogoče uspelo komu drugemu.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami