14. sep 2007 20:14
Punce, da boste lažje kupovale: tip vonja se vedno skriva v embalaži "svoje" barve.
Če boste pozorne na vaše parfume in barvo njihove embalaže, boste najverjetneje ugotovile, da so bolj ali manj vsi podobne barve. To mi je enkrat razložila prodajalka v parfumeriji - tako se tudi one lažje znajdejo (če pridete in rečete, da vam je vseč Poison, ter da ste se ga naveličale in bi rade nekaj novega, vam bodo prodajalke na probo nosile parfume v temno roza oziroma vijolični barvi - to so taki močni, sladki vonji...).
No, meni najbolj ustrezajo parfumi v modri embalaži - če se ne motim so bolj nežni, morda sveži, nikakor preveč sladki. seveda pa se najde tudi kakšen parfum druge barve...
Mislim, da so parfumi v belih škatlicah zelo igrivi in sladki, v zelenih zelo sveži in cvetlični, v modrih nežni, v roza do temno roza in rdečih škatlicah pa zelo, zelo močni!
Tole je zraslo na mojem zelniku (kakšni so kateri parfumi), da me ne bo katera držala za besedo.
Torej, tole sem napisala, da boste lažje nakupovale; kot je rekla Vendelina, da se boste zakadile v trgovino in vonjale - sedaj boste imele vsaj malo selekcije, ker v kakšem Muellerju je parfumov malo morje...
veverica