Objava receptov - za jerneja

super super in super Jernej tejča
Koliko pa traja ta trenutek? lp Anamarija
Trenutek traja vsakemu človeku različno dolgo. Nekaterim manj, nekaterim več Odvisno od razpoloženja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Že par sem jih odprla in se celo za enega odločila.Prima ! lp goga
trenutki so zelo hitri,če klikate na znakec...obrat Vesna Leben
Jernej, vse čestitke. Zanimiva stvarca. Pozdravček!
Aha, zdaj pa mi je jasno, to si nalašč naredil, da bomo celo noč pokonci. Jaz bom, ker sem firbčna lp Anamarija
Ja super no!Na kulinariki vsak dan nekaj novega.Bravo! Smo lačni nilski konji......... nas premamljajo Kulinarični vonji..... Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Da ne bom odpirala nove teme, bi se pa kar tu zahvalila Jerneju, da mi dovoli v receptih obdražti "svoj stil", da vas lahko, ko pišem recepte tikam, itd... Sem že parkrat hotela to napisat, pa nisem hotela odpirat še ene teme, s katero bi spet imel delo Torej, Jernej, hvala! Veri
Prejšni teden sem poslala recept poročna torta, pa še ni objavljen. Slike so bile ža obdelane "recept" pa še ni.A je mogoče kaj narobe. miia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti