Pralni prašek

zanima me,katerega pralnega praška se najraje poslužujete.Jaz sem uporabljala AVA prašek,pa semi zdi ,da je preveč agresiven,in,da modre cunje postanejo z časoma kar vijolične.Reklam za praške je malo morje,saj sploh ne veš katerega bi uporabljal.

Bernarda

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4469 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9020 LP! fakin712
hvala lepa Bernarda
Jaz kupujem praške in mehčalce v Mullerju.Prašek imam Ariel Kids, mehčalec pa Lenor. Oba mi zelo ustrezata in se definitivno pozna kje jih kupiš... biba
Danes je prišel k nam na dvorišče en gospod,ki je prodajal pralni prašek ariel-trdi.Rekel,je da ga uporabljajo v čistilnicah in da je zelo dober zato,ker je koncentriran.Dajal je za 50% ceneje,kar je za 10 kg 25 € namesto 50€. Šlo naj pi pa zato da so ga dobili 30 ton iz ne vem kje in da niso dobili denarja za to od enega podjetja in sedaj ga prodajajo tako poceni samo,da gre. Moja tašča ga je vzela,ampak jaz nisem tako naivna.Imel ga je v beli vrečki kot je moka,ki jo kupiš v mlinu,nobenega tiska ni bilo gor. Zanima me če ste imele tudi ve kakšnem podoben primer? Vam sporočim kako bo pral. Jaz še vedno prisegam na trdi prašek ariel iz mullerja in tekočega prav tako iz mullerja. ninkica
Jaz sem kupila prašek duel in mehčalec duel in sem zadovoljna MIŠEL
Jaz pa prisegam na tekoči Dash (eden je za pisano perilo, drugi za belo).Mehčalec pa Silan . LP M
Jaz pa uporabljam Frosch, iz Milerja. Trdega in tekočega. Pa njihove mehčalce tudi, ali pa DM-ove, ker so občutno cenejši... lidka [sonce]
Ninkica ,če gre za ariel,ki ga uporabljajo v čistilnicah ne vem .Sem pa videla ravno včeraj v Cash/cary v celju ,tak arielov prašek.Gor je pisalo profesional ali nekaj takega in ,da ga uporabljajo v čistilnih servisih ter bolnicah.Je pa cena 25e za 10kg.Je v beli vreči na njej pa skoraj nič ni napisanega. Vsekakor pa jaz ne bi kupila praška od nekoga ,ki ga prodaja kar tako,sploh če ni nič napisano od kod je in če je to res to. Sama pa že leta uporabljam Avo v zeleni vreči,občasno pa tudi Ariel.Od mehčalca pa večinoma Ornelove vonje pa kakšen Lenor občasno kriznana
Jaz uporabljam za belo perilo duel v prahu in sem zelo zadovoljna. Lepo diši in lepo opere. Tudi mehčalci so vredu. Sicer pa za temno perilo uporabljam tekoči Coral za temno perilo, za pisano fino perilo pa tekoči Coral za barvno perilo, iz Mullerja. V glavnem čistila kupujem v Mullerju, ker so direktno od zunaj in sem ugotovila, da so bolj močna oz. gosta (ne vem, kako naj se izrazim, pa tudi diši bolj. Tako da v bistvu, dam vedno manj kot piše na prašku. Sicer pa so stvari v glavnem "zašvicane", kot bi temu rekli. Pri mehčalcih pa vzamem tistega v Mullerju, ki je v akciji (Lenor, Kuchelweis, Ornel vrtnica, Silan) Biba
Od kar imamo dojenčka, perem s pralnimi oreščki, mehčam pa s kakšnim eko mehčalcem. Lp kuharica Mici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti