Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Šampinjoni v smetanovi omaki, pire krompir in solata. Prosila bi, če ima mogoče katera recept za AJDOV STEPENEC. Gre pa nekako takole: Plast ajdovega testa (ne kvašenega), skutin nadev ( skuta,smetana, jajca, sol ) in ponovno plast testa. Mogoče to poznajo vaše babice? Hvala in lep pozdrav!
Danes: mešana zelenjava in oslič, vse pečeno v pečici za posladek pa ponesrečen kolač. V puding sem namreč dala preveč stepene smetane in je krema bolj tekoča. LP! amadeja
v soboto: jota z repo v nedeljo: pire krompir in dušena buča danes: fižolova juha, skutin narastek Avena
Dušeno rdeče zelje z jabolkom, kuhan kostanj in pečeni kosi piščanca. LP, Packa Sporočilo je spremenil(a) PACKA dne 06. okt 2003 14:56:03
nedelja: piščanec z jogurtom, pečen krompir včeraj : goveji zrezki, dušeni skupaj s krompirjem danes. pasulj Anda
vampi po tržaško, polenta s parmezanom Avena
helo! Mi pa mamo danes mlečne kumarce s pirejem in smetano. Danes je pač vege. LP, marjetica 100 Sporočilo je spremenil(a) marjetica100 dne 08. okt 2003 14:32:18
Prekmurske flike z veliko popra.
Pire krompir, kuhana cvetača, popečena sv. rebra in zelena solata, popoldne pa pride na vrsto še "štrudelj". Lep pozdrav! Anja
- kokošja obara z veliko spasirane zelenjave in žličniki, palačinke SUZANAZ: KAJ JE TO "PREKMURSKE FLIKE"? Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti