Mogoče kdo ve, zakaj se slike obracajo?

Gravče Tavče ali Prebranac
Mogoče kdo ve, zakaj se slike obracajo?
Ossi, meni tudi, ampak jo "zasukam" prej.
Trixi, nisem plonkala.
Četrtek!
Špageti na pršutu, česnu in olivnem olju; kislo zelje s česnom in bučnim oljem; zelena solata

Pozdravček!
Hahhaa, Dragička, očitno podobni okusi.
Danes nisem kuhala, mož na poslovnemu kosilu, sinu iz Mcdonaldsa, jaz pa kurjo juhico iz zaloge. Bo več dela s pripravo na jutri.
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
kostna juha ![]()
![]()
![]()
z ribano kašo
Kasneje -zgodnja božična večerja.
Petek:
Goveji zrezek v naravni omaki, bulgur na poru, zelena solata

In še večerja, bolj skromna, ker bo jutri kosilo v široki družini...
Maslo na popečenem tostu, tatarski, pršut; kozice in lignji v tempuri; kozarec vina

Pozdravček!
Včeraj: bučna juha, ajdovi štruklji s skuto, s sladkim krompirjem in porom, motovilec
Danes: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, purana, brokolija, sira; motovilec, kitajsko zelje s fižolom, borovničevi mafini, potica
Sobota:
Goveje/kurja juhica z rezanci in grez knedlčki; telečja pečenka, nadevan piščanec, mlinci, rizi-bizi; sarma; zelena solata, zeljnata solata

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes, na kosilu tudi mama:
juha ![]()
![]()
![]()
z domačimi rezanci
tenstan domač ![]()
![]()
![]()
pečenka ![]()
mešanica solat, radič, motovilec s fižolom
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas Božično družinsko kosilo:
goveja juha s knedli, mrežna pečenka, pohan piščanc, sv. ribica v panceti, domači mlinci, pražen krompir, riž, zeljnata solata s fižolom, potica, piškoti in kavice
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Lazanja iz palačink