Nedelja:
Česnova juhica s krutoni; pečen krompir povaljan v sezamu, panirana piščančja prsa, paradižnikov zos; rdeča pesa

Pozdravček!
Nedelja:
Česnova juhica s krutoni; pečen krompir povaljan v sezamu, panirana piščančja prsa, paradižnikov zos; rdeča pesa

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes:
kostna juha ![]()
![]()
![]()
z domačo ribano kašo
tenstan ![]()
![]()
![]()
pečena
rebra
radič in motovilec s fižolom
![]()
![]()
![]()
zavitek z brusnicami![]()
![]()
Goveja juha z ribano kašo, govedina, pečen krompir z bučo, govedina, radič z jajci, orehova rolada s skuto in kislo smetano, kava
Včeraj: bučna juha, piščančja rižota, motovilec
Danes: bučna juha, pečeni ajdovi svederčki s sirom in smetano, motovilec s
fižolom, kokosovi mafini, blejska rezina
Jutri: nadevana paprika, krompir v kosih, kruh
Lotti, to je pa skoraj tako, kot je bilo včeraj pri meni- mi je zet rekel, da mojega štrudlja (nadev je bil narejen z obilo skute in jabolk, močno potresen z velikimi rozinami in cimetom) v ponedeljek ne bo več jedel. Vsa panična sem ga vprašala, ali je tako zanič, da ga je vrgel stran. Pa mi je rekel, da ga nima več, ker je vsega pojedel, saj je bil tako dober. Bo očitno treba jutri ponovit akcijo.
Drugače se mi pa ravno kuha fižol sivček , pa tudi kislo zelje. Malo kasneje spečem še krvavice in skuham ajdove žgance in bova z možem imela super kosilo.
Ponedeljek:
Zeljnata enolončnica

Pozdravček!
Danes (bo) pri nas
juha iz hokaido buče, z zlatimi kroglicami in baziliko
Šmorn (slan)
kompot
Kuham ajvar, tak, nostalgičen.![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: kostna juha -domač zajček in
z ribano kašo
pire ![]()
![]()
![]()
ostanki pečenih
reber
motovilec in radič s fižolom
kostanjeva
-darilo od svakinje
Segedin, jabolčni zavitek
V petek telečji golaž s testeninami, čokoladna in nutelina tortica iz slaščičarne.
V soboto lazanja, mehka in zeljna solata

Nedeljo smo izkoristili za daljši gozdni pohod. Ker sem takoj po povratku začela s peko žemljic sva midva z možem imela kar hrenovko, žemljice in paradižnikovo solato iz Lušta. Sin poleg solate zadnji kos lazanje.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. okt 2020 19:54
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Jajčevci s sirom na veganski način