Naor, no, ne pretiravat, še nerodno mi bo. ![]()
Ampak, da ti povem... Moj fantiček pravkar poskuša pire, ki je pripravljen za njegova starša... Pravi: babi, moj ati naredi malenkost boljši pire, kot ti. ". ![]()
![]()
![]()
Naor, no, ne pretiravat, še nerodno mi bo. ![]()
Ampak, da ti povem... Moj fantiček pravkar poskuša pire, ki je pripravljen za njegova starša... Pravi: babi, moj ati naredi malenkost boljši pire, kot ti. ". ![]()
![]()
![]()
Haha, to sem pa tudi jaz slišala, da njihov ati naredi boljše palačinke. Tako pač je, pohvala je pa zaslužena.![]()
![]()
čudovite slike pošiljate.
Pri nas je dnevno sataraš na meniju, mlajši je zelenjavar kot jaz in že zjutraj ko se zbudi prosi za sataraš. Kot da bi mu lahko odrekla ![]()
Nedelja: sataraš (pri nas je večinoma brez jajc), basmati riž in pečen piščančji file, mešana solata, sladkali smo se s slivami
Ponedeljek: kurja juha za prehlajenca. sataraš z jajci, sveže pečen kruh, solata,
Danes: sataraš, divji riž in ramstek, solata, slivova pita.
Torek:
Boranija; sladica je bila "pika na i", čeprav je iz trgovine

Pozdravček!
Pri nas moj mož naredi odličen pire!
Včeraj za naju s sinom preostanek goveje juhe z zdrobovimi cmoki, paradižnikova omaka, za moža paradižnikova omaka z dodanimi bučkami, papriko in čilijem, testenine, zelena solata
Slikala sem samo moževo juho in sinov krožnik.
....

Danes goveja juha z rezanci, mleta mesna pečenka, kračka zame, pečen krompir, mešana solata
In uspelo poslikat![]()

Te dni pa sem zelo aktivna v kuhinji.
Danes so bile filane paprike s pire krompirjem
ostale so še za jutri.
Včeraj postrv s pečenim krompirjem in mešana solata.
V ponedeljek rižev narastek s skuto.
Za nedeljsko kosilo sem kuhala govejo juho, priloga k mesu iz juhe mešana solata in mlinci v sirni omaki.
Včeraj sem dobila eno veliko bučo, katero sva zrezala in ugotovila, da ima prijeten okus, zato sva si jo zvečer kar spekla, danes pa sem jo 4 kozarce vložila v kis. Da probamo še to
nekaj pa jo bo šlo v skrinjo za zavitek in juhe.
Danes zvečer pa si bova skuhala koruzo v storžu ![]()
"sladica" zadnje dni pa je bilo kar pivo
![]()

Bučke iz pečice ter stročji fižol, češnjev paradižnik in feta v solati.
Sporočilo je spremenil(a) noemi dne 19. avg 2020 16:41
Petek:
Filana paprika, pire

Pozdravček!
Kaj bom jutri pokosil še ne vem, vem pa da sem danes shujševalno kuretno v zelenjavni čorbi.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Špargljeve blazinice