Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:

Fižolova enolončnica

Pozdravček! 

Danes, vse domače:      šmorn iz rdečega ,

še nekaj dni nazaj, na   sosedovi njivi 

jajčka od sosedovih

moja  domača endivija in mešanica sedmih radičev s

za posladek-domače maline in prvo

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes filane paprike, pire krompir, zelena solata z zeljno, breskova pita z višnjami

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sreda:

Podkrepljena juhica, kuhani štruklji

Danes:         boranja , s rebri

domač

domače ,  breskve

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes "makaronflajš", iz mletega govejega mesa sem skuhala omakico, ki bo dodatek testeninam svedrčkom, poleg paradižnikova solata s sirom in čebulo. No, pa eno mini pivo kasneje ter melona.

NutellomAnka

Danes praznuje moj mož. Njega in sina sem odpeljala na krajše kosilo v kitajsko restavracijo. Za posladek bajadere....

Včeraj vprašam moža, kaj bi kuhala danes za kosilo, pa reče "ameriške palačinke".

Pa naj bo enkrat takšno kosilo

NutellomAnka

Danes ostanek ostanek omake govejih trakcev, za sina in zame piščančja omaka, reciklaža pire krompirja z dodatkom skute v njoke, zelena solata, stročji fižol

Danes:   ostanki včerajšnjega kosila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti