Danes v studentskem domu:
za kosilo curry in riz,
po kosilu pa tortica, brezalkoholno vino in ogled prevec stereotipnega filma za proslavitev uspesnega zagovora diplomskega dela ![]()
![]()

Danes v studentskem domu:
za kosilo curry in riz,
po kosilu pa tortica, brezalkoholno vino in ogled prevec stereotipnega filma za proslavitev uspesnega zagovora diplomskega dela ![]()
![]()

Čestitke, DormChef! Tudi mene zanima, kako ti je uspelo za nazaj pobrisat vse slikce in jih nadomestiti s pirejem in puranovim golažem ![]()
naor, že ko si me spomnila, pa naj bodo danes srdelce ![]()

kruh, paradižnikova solata, voda in teran
lp
Dva in pol, ducata njih.............................![]()
Pri nas pa:
v pečici pečen krompir
s temno vijolično lupino
dunajsko ocvrt
zrezek
endivija in koruza v solati
sveže slive, pol ducata
Miška, povej, kako ti pripraviš sardelce v pečici? Po slikci sodeč jih nič ne "oblečeš", samo soliš in spečeš? Jih bom tudi jaz tako pripravila, če mi izdaš recept!![]()
Dormi, tebi pa čestitke za dobro opravljeno nalogo. Pridna in vsestranska mravljica si.![]()
![]()
pečene sv. rebrce, paradižnikova solata in kruh
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi v sredo porovo kremno juho s kroglicami in ruske palačinke sirnike,
včeraj goveje zrezke v omaki, polento, solato.
| naor je napisal/a: |
|
Miška, povej, kako ti pripraviš sardelce v pečici? Po slikci sodeč jih nič ne "oblečeš", samo soliš in spečeš? Jih bom tudi jaz tako pripravila, če mi izdaš recept!
naor
|
Očiščene sardele s čopičem naoljim, vržem na električni žar ali v teflonsko ponev brez olja, tik pred koncem posolim, na krožniku še malo pokapam z oljem. Naj ti teknejo![]()
lp
Hvala Miška, zelo kmalu!
Danes bo pa bograč, sem dobila idejo, ko sem prebirala recepte zanj. Nanj se res malokrat spomnim.
![]()
Hvala za cestitke :). Slike pa hmm... morem se raziskat v cem je problem.
Danes sem sla domov in ker ni za kosilo nikogar doma, sem si postregla z domacimi jabolki, grozdjem in knjigo ![]()

Danes: sorodnik bolonjskega raguja na polnozrnatih peresnikih

endivija, voda in teran
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Mini potičke