Včeraj: ostanki kosila, torej spet pastirska pita, zelena solata in popečeni kruhki. "sladica" pa radler in lava ![]()

Danes: prszeno meso in cvetača, mozzarella in jajce kot zvitek v vlečenem testu, dodatek nacho sir, zelena solata, radler in kava ![]()

Včeraj: ostanki kosila, torej spet pastirska pita, zelena solata in popečeni kruhki. "sladica" pa radler in lava ![]()

Danes: prszeno meso in cvetača, mozzarella in jajce kot zvitek v vlečenem testu, dodatek nacho sir, zelena solata, radler in kava ![]()

Danes pa praženi pski z lisičkami, čevapčiči, čebula, zelena solata in za odžejati fanta skupaj z Sangrio ![]()

danes puranji file po pariško, pire krompir in rukola s špinačo v solati

Ufff. Imamo bolančka doma, zato sem skuhala miljonsko juhco. Vsi trije so jo jedli kot veliki.

Pozdravljena SamoMama, že dolgo se nisi oglasila![]()
Pri nas včeraj špageti z bolognese omako, paradižnikovo omako in zelena solata.
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako
domača kristalka
Danes piščančji paprikaš, cvetačin pire, paradižnikova solata, jutri goveja lička v čebulni omaki, kruhovi cmoki, kumarična solata.
Danes pariški zrezki, pražen krompir, solata iz stročjega fižola
Včeraj: peperonata, riž, svinjski zrezek in kumarična solata.
Danes: tople kumare, pečen mlad krompir in polpeti.
Trixi, jaz bi živela pri tebi, ker sem ljubiteljica ocvrte hrane, ki jo imaš pogosto, moji je pa ne marajo.
Jutri file postrvi, blitva s krompirjem, mešana solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Pekoča paradižnikova juha