Danes pizza Margerita iz Hofra z domačimi dodatki, jutri kremna juha iz jurčkov, blitva s krompirjem, pinjolami in česnom, orade, mešana solata.

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Danes pizza Margerita iz Hofra z domačimi dodatki, jutri kremna juha iz jurčkov, blitva s krompirjem, pinjolami in česnom, orade, mešana solata.
![]()
![]()
![]()
Danes:
obara ![]()
![]()
z vodnimi žličniki
zabeljeni ajdovi žganci
![]()
![]()
![]()
![]()
Petek:
![]()
Goveja juhica (od včeraj); ravioli na drobtinah; solata (štrucar, rdeči radič, fižol, govedina iz juhe)

Pozdravček!
Opala, čel teden sem tule manjkala.
Danes: rizi bizi, naravni sv. zrezki, zeljna solata, še malo jogurtove strjenke.
Za moje meso po dunajsko, zame file postrvi zlatovščice z mandlji, pražen krompir, mešana solata
danes piščančji fileji po dunajsko, pomfri iz pečice, na pari kuhan brokoli, mešana solata

Fižolova juha, zelena rižota z verzoto (listni ohrovt), ocvrt piščanec, solata kristalka s fižolom in paradižnikovimi kockami, jabolko
Za verzoto (listni ohrovt) kakšno leto nazaj še slišala nisem, zanimiv okus in lepo zgleda zelena rižota na krožniku.
![]()
![]()
![]()
Danes: jota iz zaloge
domač ![]()
beljakovo pecivo
Sobota:
![]()
Pečene perutničke, dušena paprika in malancani, ščipanci, rdeča pesa

Pozdravček!
Danes testenine z bolognese omako, zame riževi rezanci z gamberi, mešana solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Piščančja juha s tortelini