Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem pa zmazala precej ananasa, bree sir, pa veliko skodelico vroče kave  

Ni topel obrok, ampak se mi danes res ne da kuhat

NutellomAnka

Anka, včasih res ne paše kuhat, sicer pa si zelo veliko vitaminov dobila s hrano. 

Pri nas danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen file piščanca, polnjen sv.kotlet s pršutom, sirom in hrenom, pražen krompir, zelena solata, motovilec, rdeča pesa, kumara v solati

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes pasulj in kruh

Anka  , jaz bi si edino še juho privoščila zraven

pri nas danes pire krompir, kumare v omaki, kuhano jajce, solata iz kitajskega zelja, radiča in motovilca  

tabu

Danes:       jota   

s prekajenimi    rebri

domač 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kisla repa, pire krompir, ze enega pečenica, midva s sinom puranji zrezek.

Za sladico skutno- jabolčni zavitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jota iz kislega zelja in rebrca, palačinke.

LP, Saša

danes piščančja stegna pečena na čebuli, zelenjavni riž, na pari kuhan brokoli, mešana solata

Danes pri nas lazanja z mletim mesom in zelenjavo, solata iz rukole in kitajskega zelja.

Kidanja za sladico očitno danes ne bo  no pa saj ga imamo še od prejšnjih pošiljk dovolj. 

tabu

Danes:        čufti v paradižnikovi omaki

pire 

kristalka in motovilec

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti