Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

O Mopsika, ko bi vedela, da ti danes segadin kuhaš, ga pa jaz ne bi, bi se kar k tebi povabila . Lahko pa ti jutri prideš iskat k nama, zate in za tvoje, ga je še dovolj .

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

ha, ha, ha, Babka, velja, kako je pasal, kajne

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Včeraj goveja juha z rezanci, riž z jurčki, naravni zrezki, mešana solata

Danes goveja juha z rezanci, špageti bolognese, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. okt 2017 10:36

Danes:        polpeti 

endivija in radič s  

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes rižoto iz govejega zrezka s štorovkami, solata....

Jutri cmoki s slivo, kompot

ŽANENEJ

Sreda:                                             

Pozdravček!

Danes:    makaronflajš

endivija in radič s 

Četrtek:                                            

Pečene perutničke s krompirjem; pečena jabolka z orehi, prelito z vanili pudingom

Pozdravček!

Dragička je napisal/a:

Mene pa zanima, kako se naredi tak zavitek? Hvala

NutellomAnka

Doma narejeno vlečeno testo.

Nadev: na prepraženi čebuli do mehkega dušiš narezano zelje, soliš, popraš, eno žličko sladkorja. Malo ohladiš. Krompir narežeš na majhne kockice, dodaš ohlajenemu zelju - dobro premešaš. 

Testo razvlečeš, pokapaš z oljem ali raztopljenim maslom, do polovice testa premažeš z zgornjim nadevom, zarolaš.

Anka, če potrebuješ bolj detaljno, ti napišem na ZS.

Pozdravček!

Tole pa bo za probat upam, da utegnem narediti še vlečeno testo, drugače pa bom s kupljenim. Hvala za razlago, sem razumela imam ravno zelje za porabit, pa me mika kak takle zavitek hihi mmmmmm Hvala!

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti