Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mopsika, ne boš verjela,pogrešal sem tvoja kosila , ko te ni bilo z nami :) brez tebe ta rubrika ni bila to , kar je :)

hedonist

Nedelja:                                     

Pozdravček!

Sija, tisti smajlek pomeni TOP izvedba. To drugo besedo sem sama dodala. Itak pa je razvidno iz fotke, da so njami, njami.

Danes goveji zrezki v omaki, tenstan krompir, kumarična solata. Pa malo grozdja za posladek. In sončece zlato za dobro voljo.

Lepo nedeljsko popoldne želim!

naor

Danes pri nas:

juha s fritati

pečena  rebra

rezine iz pečice

v solati

in klepet v dobri družbi na lep, popoldan pa bo vsak čas

rimljanka

Goveja juha z ribano kašo, pečene svinjske kosti in rebra, dušen riž, pražen krompir, paradižnikova solata...na sončku pa kavica in vroči buhtlji s slivovo marmelado...končno urica brez dežja...

eta
hedonist je napisal/a:

Mopsika, ne boš verjela,pogrešal sem tvoja kosila , ko te ni bilo z nami :) brez tebe ta rubrika ni bila to , kar je :)

hedonist

Hvala, dragi Hedonist, me veseli.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

S tem se pa strinjam, tudi meni se je zdelo, da te dolgo ni.

naor
naor je napisal/a:

S tem se pa strinjam, tudi meni se je zdelo, da te dolgo ni.

naor

O, hvala, hvala, ja točno 10 dni, pa res.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

danes pri meni pesini njoki ter pražena telečja jetrca, jutri bo pa domač hamburger , solata stročjega fižola ter zelena solata s 

nenci

Kosarko preziveli.

Tudi nedeljo.

Smo šli na izlet z vlakom in namesto goveje juhce smo jedli v Kopru po narocilu. 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti