Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponavadi plavajo še v olju, a tvoje so se pekle na pari? Me zanima, ker sama večkrat pripravljam sardele. Velikokrat se spomnim na Ežoja, ko je imel "srdele" za kosilo. Po tej poti mu pošiljam en morski pozdrav!  

naor

Domača kuhinja         

za dobrodošlico ve se...

Pozdravček!

No, zmgal smo :) kosarka pa to

Kosilo?! Vceraj zelenjavno mesna župca in borovnicev strudelj

Danes pa rizota (riž in kvinoja) s perutnickami in solata s fizolom

Sreda:                                         

Pozdravček!

Danes: Krompirjeva juha  z jurčki in lisičkami,  filana paprika v paradižnikovi omaki, polpeti iz krompirjevega pireja in skute, solata iz stročjega fižola z jajci in peteršiljem,  po vrhu z nekaj češnjevimi paradižniki za lep izgled,  za desert belo grozdje. 

Katrin11

Danes goveja juha, pohane marele in mešana solata, jutri valvice s piščančjim paprikašem z grahom in korenjem, zeljnata solata s fižolom.

malaga

O,  pohane marele! 

Pri nas pa nič gob

Danes telečji trakci v omaki, skutni njoki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Goveja juha, pečeni kotleti in šopska solata.Pa ljubi .

dari

Trixi, danes na tržnici so prodajali lisičke in jurčke, samo se mi je mudilo, da bi jih malo zaslišala. Itak bi mi bolj malo povedali, pa bi mi lahko, že dolgo ne hodim več po gozdovih.

naor
naor je napisal/a:

Ponavadi plavajo še v olju, a tvoje so se pekle na pari? Me zanima, ker sama večkrat pripravljam sardele. Velikokrat se spomnim na Ežoja, ko je imel "srdele" za kosilo. Po tej poti mu pošiljam en morski pozdrav!  

naor

Ja, ribe morajo plavati trikrat in ker jih delam na električnem žaru, je pač uni gor poskrbel, da se vsake toliko držim pravila  Žar na full, sardele prej malo premažem z oljem, jih dam gor in malo zmanjšam "ogenj".

Danes je gorelo pod petami (uspešno pogašeno), zato na hitro umešana jajca s paradižnikom in papriko, karijem...

skleda zelene solate, voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti