Naravni puranji in sv.zrezki s sirom, popečen kuhan krompir, stročji fižol s paradižnikovo omako, zelena solata

Klasična pizza
Naravni puranji in sv.zrezki s sirom, popečen kuhan krompir, stročji fižol s paradižnikovo omako, zelena solata
Danes in jutri:

skleda zelene solate s kumaro, voda
Težko bo šlo brez brskanja po hladilniku![]()
lp
danes zelenjavna mineštra

Jutri ne bom kuhala, ker imamo pogreb ![]()
Malo z zamikom, Trixi želim ti vse najboljše za rojstni dan! Upam, da si lepo praznovala.
Danes paprikaš po receptu iz kulinarika.net. Priporocam! 
Polnjena paprika, paradižnik in kumara v solati.
Ponedeljek: faširančki in paradižnikova solata.
Torek: nedeljska juha, pečeni kremenatli, paradižnikova solata.
Sreda: njoki in gobova omaka, paradižnikova solata.
Shari, hvala za voščilo. Samo z mojima sem nazdravila, več bo, ko se zberemo v družinskemu krogu.
Moje sožalje ob izgubi. ![]()
Danes se kuha jota z mesom, zraven bo kranjska klobasa in domač kruh. Za posladek pita.
Pri nas včeraj koruzno- krompirjeva juha, kruh s česnom in sirom, rolada mačje oči
danes goveja juha, zabeljen stročji fižol, popečen piščančji file, radič in paradižnik v solati ![]()
Dan.
Danes smo imeli kr golaz iz skrinje in njoke na drobtinah, zraven pa se paradiznik, mala2 pa mata še mafine od vceraj.

Danes bodo filane paprike, pire krompir in solata kristalka.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Bučni pire iz rumene buče