![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica s papriko
za moška
, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica s papriko
za moška
, ![]()
![]()
![]()
| hedonist je napisal/a: |
| Mopsika, vidim ,da kar velikokrat delaš pico s papriko pa me zanima, a daš še kej poleg paprike gor al ne ??:)
hedonist
|
Seveda, Hedonist, šunko, sir, kakšno kranjsko
, ali suho salamo, pa seveda-domačo paradiznikovo mezgo, mi imamo res zelo , zelo radi domačo pico in namesto gob, rajši papriko ali čebulo.
Danes sem skuhala (v bistvu spekla) bučne polpete s slanino in sirom ter pečen krompir. Zraven je bila velika skleda paradižnikove solate.
Jutri bo zelje s krompirjem.
Bolognese omaka, paradižnikova omaka, svedrčki, špageti, zeljna solata z zeleno solato, rukolo in radičem ( z vrta)
Zame polnozrnati riževi rezanci s paradižniko omako in gamberi, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 23. avg 2017 17:34
Kaj kuham??? Čist nič pametnega, ker ni bilo časa.......Moj je danes imel filane paprike iz zaloge, meni pa ni pustil nič........pa sem si narezala en velik paradižnik, mocarelo, gor dala dva jajca in hop v pečico, ma je bilo dobro
Bi pa pasal zdele tudi en polžek od Smartike ![]()
Tudi pr nas je bolj malo časa, nič kaj dosti kuhanja ni bilo zadnje dni.
Tudi danes še nisem nič, je pa pripravljeno. Panirani piščančji kosi, pečen krompir in paradižnikova solata
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s paradiznikom, papriko in ![]()
domača endivija s ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi pa danes pasirano fižolovo juho, pa jabolčno bučni skutin zavitek!
Paradižnik nam že čez ušesa gleda!
Včeraj in danes in še jutri bo juha iz hokaido buče, res krasna stvar, skoraj zadošča za prvo silo. Kasneje pa še riž s papriko, korenčkom in grahom, zelena solata, mesojedec pa še kos pečenega svinjskega rebra.
Za razvajanje pa ležanje na balkonu in branje po izbiri. Kaj bi si še lahko želela lepšega? ![]()
![]()
Lepo, sončno avgustovsko popoldne želim!
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Tortilje s pivsko omako iz čokolade