![]()
![]()
![]()
Danes:
bograč![]()
![]()
, domač ![]()
solata iz domačega paradiznika
breskve
![]()
![]()
![]()
Danes:
bograč![]()
![]()
, domač ![]()
solata iz domačega paradiznika
breskve
Počitnice so se predčasno končale in včeraj zjutraj pristavljena goveja juha je bila šele za večerjo. Danes zakuhana z vlivanci, zraven pire krompir, špinača, hrenovke, zame file orade, zelena solata z zeljno in fižolom
![]()
![]()
![]()
Danes: juha iz vrečke, tenstan ![]()
![]()
ocvrte
perutničke , domača endivija s ![]()
sladoled, breskve
Pečeni kosi piščanca, telečji kare, pečen krompir, gobova omaka z lisičkami, ratatuj, popečene bučke, mešana solata
Kurja juha s testeninami
Pečena piščančja bedra s karijem
Krompir na čebuli v ekonom loncu
Solata iz kumar in paradižnika
včeraj naročena pica s pršutom
danes mesni polpeti in krompirjeva solata s kumarami

Zelje in žganci
Ves teden smo jedli zelenjavo - ratatoulle na sto in en način. Po svojstvenih receptih sem porabila pretežni del od toče obtolčene zelenjave z vrta, nekaj pa sem jo pospravila v skrinjo.![]()
Pri nas je danes bilo: pečen puranov zrezek v drobnjakovi omaki, poleg pa še popečeni jajčevci in svaljki z zeleno solato.
Jutri paradižnikova omaka s popečeno svinjino, polnozrnati peresniki ter cvetačna solata.
Vceraj pa po morsko, ce ze uzivava na taki klimi....se je splacalo prevozit tistih 500km do dol za takole povabilo; skoljke na rdece,orada in brancin v soli,blitva s krompirjem in za sladicko sveze narabutane fige,za neprestopnike pa piskotki z belo cokolado (no glede na to,da so bili presvercani cez dve meji
niso cisto brez greha)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Gratinirani fuži s sirom in pršutom